4.6 C
Stockholm
onsdag, februari 8, 2023
HomeBloggClas Olof Caspersson

Clas Olof Caspersson

Datum:

Hitta trygga bettingsidor utan svensk licens

Vad är skillnaden mellan spelbolag med svensk licens och...

Om fyra av Sveriges alla Patrik Persson

I Sverige bor 93 517 personer som heter Persson....

Chateauneuf du Pape, anrikt vindistrikt i södra Rhônedalen

Chateauneuf du Pape, är ett vindistrikt i den södra...

Johan de Jong Skierus – fångade OS-medaljör

Johan de Jong Skierus är den kulinariskt kunnige juristen...

Vad i hela friden är jag glum fågel?

Har du också undrat vad frasen jag glum betyder?...

Clas-Olof Cloffe Caspersson dog i mitten av Mars i år. Cloffe omkom i en olycka hemma. Clas-Olof var programledare på radiokanalen Rockklassiker. Han var också musikchef på kanalen. Cloffe arbetade dessutom som programledare på Bandit Radio. Clovercaz, som Cloffe heter på Insta, berättar att han lever för musiken och sin Franska Bulldog Bullen.

Clas Olof Caspersson på flashback

På flashback hittar du också många kommentarer som handlar om Cloffe, hans liv och hans död. Spekulationerna är vilda, åsikterna många. Inte bara angående dödsorsak utan också frågor varför så många pratar om honom. Vad som mest illustreras i inläggen är att människor tycker att olycka i hemmet är detsamma som självmord. Givetvis finns det inga belägg någonstans att hitta på denna tes. Den andra åsikten, och denna är sann, är att han kommer att saknas. Många följare älskade hans program.

Vem var han?

Slutsatsen är att Cloffe levde för musik. Och av den. Han arbetade också som DJ. Och som radio programledare inom rockgenren. Utöver det så spelade han också i banden Spelljammer, Lucien och Maze of Torment som basist. I ett av sina inlägg på Insta hintas det att han var gay och hade en partner. Samtidigt går inte heller detta går att få bekräftat.